• Home

Denis Dupont in Dubaï: “De toekomst voorbereiden.”

Voor Denis Dupont is het seizoen nog niet afgelopen. Dit weekend komt de vertegenwoordiger van het RACB National Team in actie tijdens de laatste meeting van de TCR International Series in Dubai. Aan het stuur van een SEAT Leon zou dat een heel leerrijke verplaatsing moeten worden.

Lees meer

Maar liefst 160 deelnemers aan de start van 25ste '6 uren van Kortrijk'!

Dat Autostal Groeninghe zijn 25ste editie van de '6 uren van Kortrijk' viert zal iedereen geweten hebben. Niet minder dan 160 deelnemers komen aan de start van onze jubileumeditie. Niet enkel de rallyliefhebber, maar alle Kortrijkzanen zullen op 25 en 26 november opnieuw aan hun trekken komen.

Lees meer

Le Journal du Tour - Episode #9: Onmogelijk te voorspellen!

Morgen begint de Tour de Belgique 2017 met een hele dag gewijd aan de controles en de proloog (vanaf 14u30), die zal worden afgewerkt door alle deelnemers, wat hun categorie ook is. Klokslag 17u30 zullen de teams uit de ‘Marathon’-categorie vertrekken vanuit Durbuy – het epicentrum van de wedstrijd – om er de eerste etappe af te werken. Die eindigt om 22u15, na 200 stevige kilometers.

Lees meer

Freddy Loix wordt ereburger van Riemst.

Ex-rallyrijder Freddy Loix uit Millen, ook gekend als Fast Freddy, krijgt officieel de titel ‘Ereburger van Riemst’. Dat werd op de gemeenteraad van 13 november beslist. Omwille van zijn uitzonderlijke sportcarrière, waarmee hij Riemst nationaal en internationaal op de kaart zette, besliste de Beoordelingscommissie unaniem tot positief advies. Op de nieuwjaarsreceptie van 21 januari zal de nieuwe ereburger op gepaste wijze gehuldigd worden.

Lees meer

Volg RallyandRaces ook op

Blijf ook via de sociale media op de hoogte.  Like us - Follow us !

Advertisements

GothVille
Drive your race to our Hell!
ElectroMarket!
ElectroMarket! More than 10.000 electro products in stock!
ElectroMarket Promo Page!
Don't miss our promotions, changing every day.