M-Pro Benelux


M-Pro, een bedrijf gelegen in Sint-Truiden dat gespecialiseerd is in de wereld van geluid en domotica. Met de razendsnelle technologische evolutie zal het zeer interessant zijn om de huidige stand van zaken te leren kennen! En vooral de toegankelijkheid van deze technologie voor iedereen, professionals en niet-professionals.


M-Pro Benelux, Bedrijvenstraat 5775, 3800 Sint-Truiden - 011 68 42 97


Jaguar Metropool Hasselt


Onze garage is officiële concessiehouder van Jaguar en Land Rover, twee premium merken onder één dak. In onze ruime showroom kunt u het volledige Jaguar en Land Rover gamma ontdekken. Daarnaast bieden wij een grote keuze aan tweedehandswagens, allen voorzien van het ‘Approved’ label. Onze jarenlange ervaring en de zorg voor service en kwaliteit maken van onze concessie de voorkeurgarage van vele trouwe klanten.


Jaguar Hasselt, Herckenrodesingel 39 3500 Hasselt - 011/850960


Selexion Foto Robyns


Selexion Foto Robyns in Sint-Truiden heeft ondertussen al meer dan 60 jaar ervaring opgebouwd in de wereld van fototoestellen, videocamera's en multimedia. Tevens kan u bij Frank & co terecht voor een deskundig advies. Foto Robyns maakt tevens ook uw pasfoto's en print uw doorgezonden opdrachten uit.

Foto Robyns, Stapelstraat 80 te 3800 Sint-Truiden - 011 68 25 64


Circuit Zolder


Circuit Zolder, ook wel eens het 'Circuit van Terlaemen' of de 'Omloop van Terlaemen' genoemd, is een Belgisch racecircuit gelegen in de gemeente Heusden-Zolder. Er worden voornamelijk Belgische races op gehouden. De bekendste race op dit circuit is de 24 uur van Zolder.


Circuit Zolder, Terlaemen 30 te 3550 Heusden-Zolder


MAS ISA Guesthouse


MAS ISA Guesthouse is een 'B&B' gelegen aan de rand van de fruitstreek, gevestigd in een sfeervol landhuis in de Haspengouwse natuurpracht. 

Ook voor de liefhebbers van de autosport is dit een leuke locatie natuurlijk. Naar de Rally van Haspengouw gaan is een klein half uurtje rijden en de Rally van Zuid-Limburg zelfs tien minuutjes minder. Ook voor Circuit Zolder neemt de verplaatsing amper twintig minuten in beslag. Of kom gewoon genieten van de Limburgse natuur en haar gastvrijheid. En vergeet niet, april is de bloesemmaand bij uitstek.


Grotestraat 246, 3850 Nieuwerkerken - 0475 61 06 73

LOMAT Chape & Vloerwerken


Lomat bvba is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zoutleeuw. 


Bent u op zoek naar iemand die zowel chape- als tegel- en vloerwerken kan uitvoeren voor uw nieuwbouw of renovatie, dan bent u bij Lomat aan het juiste adres. 


Lomat bvba, Ossenwegstraat 115, 3440 Zoutleeuw - 0477 24 28 32

Powered by SmugMug Owner Log In