PARTNERS - RallyandRaces

M-Pro Benelux


M-Pro, een bedrijf gelegen in Sint-Truiden dat gespecialiseerd is in de wereld van geluid en domotica. Met de razendsnelle technologische evolutie zal het zeer interessant zijn om de huidige stand van zaken te leren kennen! En vooral de toegankelijkheid van deze technologie voor iedereen, professionals en niet-professionals.


M-Pro Benelux, Bedrijvenstraat 5775, 3800 Sint-Truiden - 011 68 42 97


Jaguar Metropool Hasselt


Onze garage is officiële concessiehouder van Jaguar en Land Rover, twee premium merken onder één dak. In onze ruime showroom kunt u het volledige Jaguar en Land Rover gamma ontdekken. Daarnaast bieden wij een grote keuze aan tweedehandswagens, allen voorzien van het ‘Approved’ label. Onze jarenlange ervaring en de zorg voor service en kwaliteit maken van onze concessie de voorkeurgarage van vele trouwe klanten.


Jaguar Hasselt, Herckenrodesingel 39 3500 Hasselt - 011/850960


Selexion Foto Robyns


Selexion Foto Robyns in Sint-Truiden heeft ondertussen al meer dan 60 jaar ervaring opgebouwd in de wereld van fototoestellen, videocamera's en multimedia. Tevens kan u bij Frank & co terecht voor een deskundig advies. Foto Robyns maakt tevens ook uw pasfoto's en print uw doorgezonden opdrachten uit.

Foto Robyns, Stapelstraat 80 te 3800 Sint-Truiden - 011/682564


Circuit Zolder


Circuit Zolder, ook wel eens het 'Circuit van Terlaemen' of de 'Omloop van Terlaemen' genoemd, is een Belgisch racecircuit gelegen in de gemeente Heusden-Zolder. Er worden voornamelijk Belgische races op gehouden. De bekendste race op dit circuit is de 24 uur van Zolder.


Circuit Zolder, Terlaemen 30 te 3550 Heusden-Zolder


Powered by SmugMug Owner Log In