RallyandRaces, when a hobby becomes a passion ...


RallyandRaces werd meer dan tien jaar geleden opgericht met als hoofdonderwerp de fotografie van de Belgische autosport. Ondertussen is RallyandRaces uitgegroeid tot een gekende site in de autosportscene. We fotograferen al lang niet meer enkel in België, maar gaan het zo nu en dan ook op internationale bodem zoeken.

Onze foto's staan op onze eigen website en kunnen tevens aangekocht worden voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik.

Tevens publiceren wij ook onze eigen nieuwsberichten of beknoppen wij de ontvangen persberichten. Wij concentreren ons hierbij op de autosport in België, op onze landgenoten actief in het buitenland en de grootste autosportevents algemeen. Al dat nieuws kan u terugvinden op onze facebookpagina.

Heeft u wat nieuws te vertellen? De kans is vrij groot dat wij reeds de foto's hebben, stuur het ons door naar press@rallyandraces.com en wij maken er de perfecte combinatie van.

RallyandRaces, dat zijn Hans Jacobs, Stijn Vanderspikken, Giovanni Declercq, Joël Vanderzijpen, Lorenz Deschuyttere, Vincent Huybrechts, Bert Driesmans, Jeroen van Passel en sinds begin 2020 ook (terug) Dirk Titeca en Margot Ureel.


Alle teksten en illustraties/afbeeldingen op deze website alsook de lay-out zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegelaten om deze artikels en/of foto’s, geheel of gedeeltelijk, te copiëren, herverzenden, verdelen, verspreiden, verkopen, publiceren, uitzenden of laten circuleren. Aldus kan materiaal van deze website enkel overgenomen worden met de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van RallyandRaces vzw én desgevallend van de betrokken fotograaf, en mits correcte vermelding van de bron. Bij vastgestelde inbreuken hierop zal RallyandRaces in eerste instantie trachten op minnelijke wijze een vergoeding te vragen volgens de Sofam tarieven (www.sofam.be) met een minimum van 123,95 € per inbreuk. Indien er geen minnelijke oplossing mogelijk blijkt, kan RallyandRaces beslissen tot gerechtelijke vervolging, waarbij de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Limburg bevoegd zullen zijn om kennis te nemen van de vordering.RallyandRaces VZW

BE 0830.673.158

Nieuwstraat 2, 3850 Nieuwerkerken 

+32 494 51 78 75   -  +32 476 89 98 62

Contact: info@rallyandraces.com


Have fun ... the RallyandRaces crew!

Powered by SmugMug Owner Log In